Geflipt

Samsung toont nieuwe vouwtelefoon al in tv-spotje

10 februari 2020 13:36 Aangepast: 10 februari 2020 20:01
Beeld © Samsung

De opvouwbare Samsung-telefoon Galaxy Z Flip is nog niet officieel aangekondigd, maar het toestel was al helemaal te zien in een tv-spotje rond de Oscars-uitreiking.

Op 11 februari wordt de opvolger van de Galaxy S10 gepresenteerd, vermoedelijk de Galaxy S20. Naast de reguliere update wordt er ook een nieuwe innovatieve telefoon van Samsung verwacht met een opvouwbaar scherm.

Dit lijkt nu officieel bevestigd te zijn door Samsung, nadat het bedrijf een reclame uitzond tijdens het Oscars-gala. Daarin was de nieuwe klaptelefoon met een opvouwbaar scherm al in vol ornaat te zien. 

De telefoon heeft een klein scherm aan de voorkant, waarop te zien is wie er belt. Ook lijkt de telefoon in half uitgeklapte modus te kunnen staan, zodat het dezelfde vorm heeft als een laptop. Er zit zowel een camera aan de binnenkant als aan de buitenkant van het scherm.

Waarschuwing

In de kleine lettertjes is nog een waarschuwing te lezen. "Er kan een vouw zichtbaar zijn in het midden van het hoofdscherm. Dit is het natuurlijke karakter van het scherm."

Samsung lijkt hiermee zichzelf in te dekken voor potentiële klachten. Bij de introductie van de eerste opvouwbare telefoon van het bedrijf, de Galaxy Fold, waren er veel problemen in het vouwmechanisme van de telefoon. De telefoon ging in handen van journalisten erg snel kapot.

De persconferentie start dinsdagavond om 20.00 uur Nederlandse tijd en wordt live gestreamd.

Volg Bright op YouTube voor onze reviews van de nieuwe smartphones.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van