Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Disney+

Seizoen 2 Star Wars-serie The Mandalorian verschijnt in oktober

05 februari 2020 09:26 Aangepast: 05 februari 2020 10:07

Disney+ heeft de verschijndata van een paar van zijn grootste series bekendgemaakt. Zo staat het tweede seizoen van The Mandalorian in oktober online.

Disney-topman Bob Iger noemde de data tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers van Disney. Het tweede seizoen van de populaire Star Wars-serie verschijnt in oktober.

Iger bevestigde nog net de komst van verdere seizoenen niet, maar houdt de deur duidelijk open. Ook wees hij op de mogelijkheid van aparte series voor populaire personages uit The Mandalorian.

The Mandalorian is de grote hit van streamingdienst Disney+, dat inmiddels 28,6 miljoen abonnees heeft.

Marvel-series

Ook komen die jaar de eerste twee Marvel-series op Disney+. The Falcon and the Winter Soldier komt in augustus op Disney+, en belicht het wegvallen van Captain America uit het Marvel-universum. Daarmee volgt de serie het verhaal van de populaire Marvel-films, en bevat ook de acteurs uit die films.

Dat geldt ook voor WandaVision, dat in december op Disney+ komt. Die serie zou nauw samenhangen met de aanstaande film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, die in mei 2021 verschijnt.

De derde Marvel-serie rond Loki heeft nog geen datum gekregen, maar verschijnt vermoedelijk in 2021 met Tom Hiddleston opnieuw als Loki.

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore