Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
EDM

Tesla-baas Elon Musk brengt dance-nummer uit

31 januari 2020 10:59 Aangepast: 31 januari 2020 11:01
Elon Musk. Beeld © AFP

De excentrieke Tesla- en SpaceX-topman Elon Musk heeft een dance-nummer uitgebracht.

Musk zette het nummer 'Don’t Doubt ur Vibe' op SoundCloud, en plaatste een link op zijn populaire Twitter-account. Musk heeft ook zijn Twitter-naam veranderd naar E "D" M, een samentrekking van zijn initialen en de Engelse term voor dance-muziek, EDM.

De single van Musk wordt vergezeld door een afbeelding die zijn andere twee werkzaamheden verenigt: een Tesla Cybertruck staat tegen de achtergrond van de planeet Mars, waar Musk met zijn bedrijf SpaceX naartoe wil vliegen.

Zelf geschreven en gezongen

Het is niet voor het eerst dat de excentrieke Musk een nummer online zet. Eerder kwam hij ook al met de single 'RIP Harambe', een verwijzing naar de doodgeschoten gorilla in de dierentuin van Cincinnati die maandenlang een internetmeme was.

Op zijn Twitter-account deelt Musk ook foto's waarop hij zijn nummer in een muziekstudio afmixt. Musk heeft het nummer zelf geschreven en gezongen, meldt hij. Musk heeft een relatie met zangeres Grimes, die vorige week bevestigde zwanger te zijn van de techmiljardair.

Goede cijfers Tesla

Musk presenteerde eerder deze week goede kwartaalcijfers van Tesla. Het bedrijf maakte voor het tweede kwartaal op rij winst. In 2020 zal het aantal geproduceerde auto's 'gemakkelijk' stijgen van 365.000 naar 500.000, aldus Musk. Ook zal de nieuwe Model Y eerder aan klanten worden geleverd.  

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Beleggers door het dolle over Tesla: koers stijgt 11 procent

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

'Tesla Cybertruck waarschijnlijk te onveilig voor Europa'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore