Netflix-serie

Actrice Elise Schaap bij Jinek: 'Er komt een derde seizoen van Undercover'

31 januari 2020 05:49 Aangepast: 31 januari 2020 13:49
Elise Schaap en Tom Waes zaten gisteravond bij Jinek.

Hoewel het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie Undercover nog niet eens te zien is, is nu al duidelijk dat er een derde seizoen komt. Dat heeft actrice Elise Schaap gisteravond aan tafel bij Eva Jinek bekendgemaakt.

Bekijk het gesprek bij Eva Jinek hier terug:

De actrice vertelt aan tafel over haar rol in de nieuwe film 'Mijn vader is een vliegtuig'. Ze geeft ook antwoord op de vraag of er een derde seizoen van Undercover komt.

Aan tafel met Tom Waes

Schaap zat aan tafel om te praten over haar rol in de nieuwe film 'Mijn vader is een vliegtuig', maar aan het einde van het gesprek komt ook de populaire Netflix-serie Undercover ter sprake. In die serie heeft Schaap een van de hoofdrollen. Op de vraag van Eva Jinek of er een derde seizoen komt, wil Tom Waes die ook een hoofdrol speelt, geen antwoord geven. Schaap knikt echter bevestigend. 

XTC-serie Undercover

De XTC-serie volgt Ferry Bouman, een van de grootste producenten in de wereld. Hij heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein net op de grens van België en Nederland. Zijn comfortabele leven verandert echter drastisch wanneer twee undercover-agenten, gespeeld door Anna Drijver en Tom Waes, zijn territorium betreden en proberen zijn leven te infiltreren om zijn geheime netwerk op te rollen.

Het eerste seizoen was een groot succes en werd in Nederland goed bekeken. Het tweede seizoen verschijnt dit jaar. Wanneer precies is nog onduidelijk. Over het derde seizoen is verder nog niets bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anna Drijver kondigt seizoen 2 van Undercover aan

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rico Verhoeven scoort rol in Netflix-serie Undercover

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van