Tech

Pokémon Home start in februari, zonder Pokémon GO

28 januari 2020 21:42 Aangepast: 28 januari 2020 21:52
Beeld © The Pokémon Company

Een nieuwe app voor smartphones en de Nintendo Switch laat Pokémon-spelers monsters ruilen tussen de verschillende games. Daar hoort Pokémon GO nog niet bij.

In februari brengt The Pokémon Company een app uit die bijna alle moderne Pokémon-games samenbrengt. Pokémon Home werkt op smartphones en de Nintendo Switch, en laat gebruikers Pokémon tussen de verschillende games overzetten of met andere spelers ruilen.

Pokémon Home wordt in februari gelanceerd. De app werkt met de Nintendo Switch-games Pokémon Sword, Pokémon Shield, Pókemon: Let's Go Pikachu! en Pokémon: Let's Go Eevee!. Pokémon GO wordt dus nog niet ondersteund. Later zal dat mogelijk wel het geval zijn.

Overzetten en ruilen

Zodra een Pokémon naar een andere game is gestuurd, is het niet meer mogelijk om dit beestje naar de oorspronkelijk game terug te brengen. Datzelfde geldt natuurlijk als een Pokémon is geruild met een andere speler. Dat kunnen spelers van over de hele wereld zijn.

Pokémon Home krijgt een gratis versie, maar ook een premium versie. Met de premium versie van 2,99 euro per maand (4,99 euro voor drie maanden, 15,99 euro voor een jaar) zijn meer Pokémon te ruilen. Ook is het enkel met de premiumversie van de app mogelijk om Pokémon over te brengen naar de Pokémon Bank op de Nintendo 3DS.

10 gadgets om in 2020 naar uit te kijken:

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore