Bright Podcast ūüé§

Podcast: Wie heeft de sleutel tot je iPhone?

24 januari 2020 18:39 Aangepast: 10 februari 2020 16:39
Beeld © Yubico

Veiligheid staat deze week centraal in de Bright Podcast. We bespreken de knelpunten rond de encryptie van de iPhone en de hack via WhatsApp van Amazon-baas Jeff Bezos.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Het was een week vol nieuws over cyberveiligheid. Zo zou Apple hebben afgezien van het versleutelen van iPhone-backups na klachten van de Amerikaanse recherche¬†FBI. Ook kwam er meer naar buiten over de hack van Amazon-baas Jeff Bezos, via een WhatsApp-video van de kroonprins van Saoedi-Arabi√ę.

En in samenwerking met Accenture maken we Achter de Schermen, waarbij we deze keer spreken met Mimoent Haddouti, hoofd Risk, Reporting & Security bij de Rabobank.

Wil jij je carrière ook beginnen binnen security? Check dan het verhaal van Joyce als security-consultant bij Accenture.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Trailer: The Clone Wars seizoen 7. De animatieserie die zich rond Star Wars-films 2 en 3 afspeelt krijgt eindelijk een laatste seizoen. Dat draait om de Clone Wars en de Siege of Mandalore, een van de laatste slagen tijdens die Clone Wars. Vanaf 21 februari op Disney+.

Video: Eindoordeel over AirPods Pro, na dik twee maanden testen neemt Erwin de AirPods Pro nog eens onder de loep. En je kan ze winnen.

Serie: Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez. Een true-crime documentaire over een succesvolle American Footballspeler, die een moord begaat.

Game: The Witcher 3, een game uit 2015 dat door het succes van de Netflix-serie plots weer onder de aandacht is.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore