Bright Podcast đŸŽ€

De smartphones van 2020: Samsung doet er een schepje bovenop

17 januari 2020 18:38 Aangepast: 17 januari 2020 19:03
Beeld © Waqar Khan

Volgende maand worden veel nieuwe smartphones gepresenteerd, maar er lekte al van alles uit. In de Bright Podcast praten we je bij over de smartphones van 2020. Van de Samsung Galaxy S20 tot de iPhone 12.

Luister de podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Over ruim drie weken houdt Samsung zijn grote Unpacked-evenement. De nieuwe high-end Galaxy S20-smartphones worden daar verwacht, net als een kleinere, opvouwbare klaptelefoon.

Verder zijn er ook steeds meer geruchten over een nieuwe, betaalbare iPhone, als opvolger van de iPhone SE. En zelfs de iPhone 12's die in het najaar worden verwacht, beginnen al steeds meer vorm te krijgen.

OnePlus nam zelf al een voorschot door informatie vrij te geven over de nieuwe OnePlus 8, en Motorola en Google werken ook aan nieuwe toestellen. En hoe zit het nu eigenlijk met Huawei? In deze Bright Podcast praten we je bij.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Serie: James May: Our Man In Japan, waarin de droogkomische James May dwars door Japan reist, en zich vergaapt aan de pracht en de vreemde gebruiken. May is bekend van Top Gear en de opvolger The Grand Tour. Te zien op Amazon Prime Video.

Game: Outer Wilds, waarin je een klein universum onderzoekt, gegarandeerd doodgaat en weer van vooraf aan begint. Maar je onthoudt wat je gezien hebt, en ontrafelt zo een spannend verhaal dat zich om je heen afspeelt. EĂ©n van de beste games van 2019, beschikbaar voor Xbox One, Windows en PlayStation 4.

Video's: Bright en RTL Z maakten vorige week tijdens techbeurs CES 2020 tal van toffe video's die zijn te bekijken op het YouTube-kanaal van Bright en bij RTL Z.

Waarschuwing: Pas op met het verkopen van kleding via de online marktplaats Grailed. Bright-hoofdredacteur Erwin van der Zande vertelt hoe een klant hem lijkt op te lichten. Wordt vervolgd.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

De gadgets en tech-trends om naar uit te kijken in 2020

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van