Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Dikke Jimny

Bouw de Suzuki Jimny om in Bronco-stijl

13 januari 2020 18:48

De Suzuki Jimny is standaard al een dotje om te zien, maar het Japanse DAMD bouwt leuke ombouwkits. Waaronder de Ford Bronco-look.

De Suzuki Jimny is de leukste kleine terreinwagen die je kunt kopen. Een serieuze offroader, die met de nieuwste generatie een fraai uiterlijk heeft gekregen. In de optielijst kun je sowieso al aardig tekeer gaan om er iets bijzonders van te maken: Two tone kleurtje, bullbar, treeplanken, een hondenrek en dikke offroadbanden bijvoorbeeld.

Gaat je dat allemaal nog niet ver genoeg? Of vind je een subtiele referentie naar de legendarische achtervolging van OJ Simpson een goed idee? Dan kun je een kit aanschaffen van het Japanse DAMD om je Jimny net iets meer de Ford Bronco-look te nemen (een witte wrap is dan wel een must!). 

De kit heet Dronco. Waarschijnlijk omdat je als je dronken bent, je zou kunnen vergissen en denken dat het een Bronco is. De bumper en grille maken het grootste verschil uit, maar ook de belettering maakt je Jimny iets minder '2020 Japan' en iets meer '1990 Los Angeles'. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore