Bright Podcast 🎤

Podcast: Onze favoriete gadgets van de jaren 10

07 december 2019 17:08 Aangepast: 09 december 2019 10:06

Het einde van het decennium nadert. Bright maakt de balans op tech-gebied op in deze podcast. We zetten twintig gadgets in tien categorieën tegenover elkaar en bespreken welke we de beste vonden.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Het einde van het jaar betekent dat het weer tijd is voor lijstjes. En het einde van het decennium maakt het nog bijzonderder. We zetten gadgets in tien groepen tegenover elkaar, en bepalen welke de beste was, het meest opvallend of het invloedrijkst.

We zetten de eerste elektrische VanMoof tegenover de Oxboard (ken je die nog?). De Google Glass staat tegenover de Oculus Rift, de iPad tegenover de Galaxy Note. En zo hebben we nog zeven kleine gadgetbattles. 

Luister de podcast:

Volg de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Erwin: Seizoen 4 van Mr. Robot. De serie over Elliot Alderson, gespeeld door Rami Malek neemt in seizoen 4 nog spannendere wendingen en sluit een plot af dan in het rustigere seizoen 3 begonnen is. Weer ouderwets spannend.

Podcast: Side Project Show, waarin IT'ers vertellen wat waar ze thuis aan knutselen als ze niet op hun werk zijn. Betaal-app Tikkie begon op die manier, maar bijvoorbeeld ook een zelfgemaakte slimme spiegel. Luister op Apple Podcasts of Spotify.

App: Spectre, de winnaar van Apple's prijs voor beste iPhone-app van 2019. Spectre maakt het voor gebruikers erg makkelijk om bijzondere 'long exposure'-foto's te maken. Daarbij staat de sluiter van de camera langer open, zodat bewegende lampen bijvoorbeeld sierlijke lijnen vormen, of stromend water wordt omgetoverd tot een dromerig ogende mist.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore