Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Entertainment

Disney+ brengt je met Home Alone nu al in de kerstsferen

02 december 2019 14:29 Aangepast: 02 december 2019 14:48
Beeld © 20th Century Fox

De kerstdagen komen er weer aan en dat betekent ook weer vele tradities. Van kerst met je schoonouders tot het uitbuiken na het kerstdiner. Natuurlijk is het ook tijd voor klassieke kerstfilms en daar kun je dit jaar vroeg mee beginnen.

De klassieke Home Alone-films horen net zo bij kerst als het bezoeken van een woonboulevard op tweede kerstdag. Normaliter moeten we altijd wachten tot ze voor de zoveelste keer worden uitgezonden, maar dankzij de vele streamingdiensten kunnen we nu al gaan genieten van de capriolen van Kevin en de inbrekers.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Michael Jackson-aflevering van The Simpsons niet op Disney+

Voor wie de films niet kent, een kleine uitleg: In de film, waarvan de eerste uit 1990 stamt, wordt het jochie alleen thuis achtergelaten terwijl de rest van de familie McCallister op vakantie gaat. Hij geniet van alle vrijheid totdat een stel inbrekers het op hem gemunt heeft. Gelukkig is het jochie pienter genoeg om de boeven dwars te zitten. In totaal zijn er vijf films van deze reeks gemaakt. Disney+ heeft nu alvast de eerste drie films online gezet, ideaal voor je weekend!

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Disney onlangs aangekondigd een remake te maken van Home Alone. Het is nog niet bekend of hierbij echt om een reboot gaat, of een gloednieuwe reeks films of serie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Home Alone-Macaulay Culkin ziet humor wel van reboot

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore