Bright Day 2019

Bezoek het meest complete smart home op Bright Day

21 november 2019 22:01 Aangepast: 22 november 2019 11:03

Op tech-festival Bright Day, dit weekend in de Expo Haarlemmermeer, hebben we het meest complete smart home van dit moment gebouwd.

Dit weekend is het zover: Bright Day gaat op 23 en 24 november los in de Expo Haarlemmermeer. Naast virtual reality, een grote Kids Area en heel veel elektrisch vervoer is er ook een volledig smart home.

We zijn bijna uitverkocht, dus wees er snel bij!

Bestel hier je tickets voor Bright Day

Slimme apparaten

We hebben een volledig huis nagebouwd op Bright Day. Een soort huis van de toekomst, behalve dat alles gadgets in dat huis nu al te koop zijn. In ons smart home worden allerlei presentaties en workshops gehouden. Zo laat Samsung zien hoe je met zijn SmartThings-app alle slimme apparaten aan elkaar kan verbinden, en slim kan aansturen. Dat werkt via de SmartThings Hub waarmee je meer dan 4000 apparaten van meer dan 128 merken kunt bedienen.

Smart Home Society laat producten zien van merken als Netatmo en Nedis. Zij zullen onder meer laten zien hoe je scenario's kan gebruiken om met één knop of commando een hele serie handelingen in gang te zetten. Ook zie je wat er allemaal is op het gebied van smart home, inclusief de lastigere kanten als de installatie. Smart Home Society bespreekt ook de vooroordelen die er zijn over het smart home, en neemt die weg.

Crownstone is een oplossing om het smart home met je aanwezigheid te bedienen. De slimme module voor stopcontacten en lichtpunten weet of er iemand thuis is, om bijvoorbeeld automatisch de lichten, verwarming en muziek aan te doen als je thuiskomt, of de verwarming juist uit te schakelen als je vertrekt.

De nieuwslezer van de toekomst

RTL Nieuws vertelt wat er allemaal mogelijk is op gebied van nieuwsvoorziening met audio. RTL Nieuws heeft een soort van audio-deepfake van de stem van presentator Jan de Hoop gemaakt. Zo kan het nieuws met zijn vertrouwde stem worden voorgelezen, zonder dat Jan zelf aanwezig is. Hoe en waarvoor RTL dat wil gebruiken, ontdek je op Bright Day.

Videoland Experience

Videoland is ook aanwezig met zijn Videoland Experience, waar je op unieke wijze het nieuwste aanbod van de streamingdienst kan ervaren. Ook is er bij de Smart Home Area een quiz, waarbij je prijzen zoals slimme stekkers kan winnen.

Check het programma

Kijk voor de tijden van de presentaties en workshops in de Smart Home Area op het programma.

Bestel hier je tickets voor Bright Day

Wacht niet te lang, want sommige dagdelen zijn al bijna uitverkocht. 

Miniatuurvoorbeeld
Bright Day 2019

Kom je naar Bright Day? Check deze praktische tips

Miniatuurvoorbeeld
Bright Day 2019

Bright Kids op Bright Day: robots, proefjes en programmeren

Miniatuurvoorbeeld
Bright Day 2019

Elektrisch rijden, skaten, steppen en fietsen op Bright Day

Miniatuurvoorbeeld
Bright Day 2019

Primeur: supersnel mobiel internetten met 5G op Bright Day

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

'Installatietechniek in trek door smart home'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van