Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Bright Stuff

Aanraders: acht nieuwe smartphones in onze koopgids

18 november 2019 10:00 Aangepast: 18 november 2019 11:43

We hebben onze koopgids Bright Stuff een grote update gegeven. Er staan acht nieuwe smartphones in: in alle vier de categorieën iets nieuws.

In onze Bright Stuff-koopgidsen noemen we de drie beste producten in allerlei categorieën, zoals onze favoriete smartwatch, koptelefoon, oordoppen, e-bike, laptops. Die favorieten bundelen we in Bright Stuff, de drie beste keuzes in elke categorie. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. Die gidsen werken we steeds bij, zodat ze altijd het beste koopadvies geven.

Dit keer: smartphones. Het najaar is altijd een drukke periode voor nieuwe smartphones en dus maken we voor het eind van 2019 nog één keer de balans op, zodat Bright Stuff ook voor Sinterklaas en Kerst de beste smartphones bevat.

Smartphones van boven de 600 euro:

» Google Pixel 4, het toestel met de beste Android-ervaring van dit moment, een heerlijk 90 Hz-scherm en de beste camera van alle Androids. Lost de OnePlus 7 Pro af, en voegt zich bij de Apple iPhone 11 en Samsung Galaxy S10+ als beste keus in onze duurste categorie.

Smartphones van 400-600 euro:

» OnePlus 7T, loste de 6T onlangs al af. Hij heeft hetzelfde heerlijke 90 Hz-scherm als de duurdere 7T Pro, een snelle chip, fijne camera en een goede batterij.

» Oppo Reno2, in plaats van de Samsung Galaxy S10e. Heerlijk ongestoord oled-scherm zonder notch dankzij de bijzondere pop-up-camera, prima hoofdcamera en heel snel snelladen.

Smartphones van 250-400 euro:

» Xiaomi Mi 9T Pro, vervangt de Mi 9T, en heeft net zo'n fraai, groot, randloos oled-scherm en draait op de snelste Snapdragon-chip van het moment, voor een héle scherpe prijs.

» Sony Xperia 10, vervangt de Motorola One Vision. We zijn gecharmeerd van het langwerpige scherm van deze Sony, waarmee je twee apps tegelijk gebruikt of makkelijker lange teksten leest.

» Nokia 7.2, in plaats van de Nokia 8.1. Nokia blijft doorpakken: een prachtig scherm, drie prima camera's, een fraaie behuizing en Android One voor gegarandeerde updates.

Smartphones van minder dan 250 euro:

» Nokia 6.2, in plaats van de Nokia 7.1. Deze nieuwe 6.2 lijkt erg op de nieuwe 7.2, maar heeft een iets minder snelle chip, en wat minder megapixels. Alsnog een erg complete telefoon voor nog geen 250 euro.

» Xiaomi Redmi Note 7, vervangt de Moto G7. Deze Redmi Note 7 heeft een fraai, groot scherm, een verrassend snelle chip en prima accu met snelladen, allemaal voor nog geen 220 euro.

Blijf Bright Stuff in de gaten houden voor de beste keuzes in elke productcategorie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore