Verschillende kleuren

'Apple presenteert AirPods Pro dinsdag of woensdag'

28 oktober 2019 10:20 Aangepast: 28 oktober 2019 18:08

Apple zou zijn nieuwe draadloze oordoppen AirPods Pro dinsdag of woensdag aan de pers presenteren. De oordoppen zouden beschikken over noise-cancelling.

Miniatuurvoorbeeld
UPDATE

Apple kondigt AirPods Pro met noise cancellation aan

UPDATE: Apple heeft de AirPods Pro aangekondigd

De nieuwe AirPods worden getoond tijdens evenementen of sessies met journalisten in lokale Apple-kantoren, meldt telefoonlekker Ben Geskin. Apple presenteerde in het verleden vaker producten rechtstreeks aan journalisten, zonder een groot evenement.

Bij zijn gerucht plaatst Geskin een afbeelding van de vermeende nieuwe AirPods Pro. Die lijken sterk op eerdere beelden van de oordoppen, die in ieder geval deels in-ear lijken, waardoor ze steviger in je oren zitten. De huidige normale AirPods zijn niet in-ear, Apple bracht in het verleden al wel bedrade in-ear-oordoppen uit.

Het is nog niet duidelijk of de AirPods Pro helemaal in de gehoorgang worden geschoven zoals bij andere in-ear-oordoppen, of dat de ze de gehoorgang alleen afsluiten. Zo'n afsluiting is waarschijnlijk nodig om de noise-cancellation goed te laten werken, en storende geluiden buiten te houden.

Verschillende kleuren

De AirPods Pro zouden mogelijk in verschillende kleuren verschijnen, meldt het Chinese Economic Daily News. De huidige AirPods zijn er alleen in wit, de Pro-modellen zouden in dezelfde kleuren als de nieuwe iPhone 11 Pro verschijnen: wit, donkergrijs/zwart en donkergroen.

Mogelijk komen de oordoppen er ook in de kleuren van de iPhone 11, die er is in tinten als geel en lila. In totaal zouden de AirPods Pro in acht verschillende kleuren beschikbaar komen. Volgens geruchten zouden de oordoppen zo'n 250 dollar kosten.

Volg Bright op YouTube voor meer gadgetreviews.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore