Ga naar de inhoud
Flitsmeister One

Flitsmeister onthult meldkastje voor in de auto

De Flitsmeister-app heeft voortaan een bijbehorend accessoire. Het kleine kastje zorgt ervoor dat de app automatisch start als je in de auto stapt.

Op die manier moet de Flitsmeister One voorkomen dat je vergeet om de app te starten bij een rit. Het apparaatje is compatibel met zowel iPhones als Android-telefoons.

De One moet er ook voor zorgen dat je meldingen van de app beter mee krijgt. Het meldapparaat speelt een luid geluid als je een flitspaal nadert, terwijl er ook een lampje knippert. Twee knoppen laten je achteraf markeren of de melding klopte of achterhaald is.

Twee jaar accuduur

De Flitsmeister-gadget werkt op een knoopcelbatterij, die het in totaal twee jaar moet volhouden. Dat komt deels door de zuinige vorm van Bluetooth die wordt gebruikt. 

Flitsmeister verkoopt de One voor 50 euro. Wie hem reserveert voor de verschijningsdatum in december krijgt op het moment 10 euro korting. 

Op sommige auto's die beschikken over Bluetooth is het al mogelijk om de Flitsmeister-app automatisch te laten starten als je in de auto stapt.   

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's