Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

√ó
Bright Podcast ūüé§

Podcast: Microsoft verrast met dubbele schermen

04 oktober 2019 17:15 Aangepast: 04 oktober 2019 17:15
Beeld © Microsoft

In de Bright Podcast: de inklapbare verrassingen van Microsoft en de grote update van Bright Stuff, de koopgids met de drie beste gadgets per categorie.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Microsoft onthulde woensdag veel nieuwe producten, waaronder twee verrassende: de Surface Neo en Surface Duo met twee touchscreens met scharnier er tussen. We bespreken in de Bright Podcast het nut en de lol van die apparaten, maar ook de lange wachttijd: ze zijn er pas eind volgend jaar. Ook de rest van de Microsoft-presentatie passeert de revue: laptops, tablets en de andere verrassing, draadloze oordoppen met Office-integratie.

Ook praten we je bij over de vernieuwingen in Bright Stuff, onze koopgids. In elke categorie kiezen we de drie beste apparaten, die we zelf hebben getest. Onlangs zijn onder meer de volgende lijsten vernieuwd: smartphones, tablets, draadloze koptelefoons en wearables. Nieuw is een lijst met de drie beste bluetooth-speakers en de opsplitsing van de laptops in de beste laptops voor kantoor en laptops voor school.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Film: Blade Runner draait vanaf 1 november tijdelijk weer in de bioscoop. Een eerbetoon aan de onlangs overleden Rutger Hauer, die een glansrol in de film speelt. Blade Runner is in verschillende uitvoeringen verschenen, de versie die in de Nederlandse bioscopen komt is The Final Cut. Helemaal mooi: hij is voor het eerst ook in IMAX te zien.

Serie: Disenchantment, de Netflix-serie van Matt Groening van The Simpsons en Futurama, heeft een middeleeuws fantasy thema, is weer erg grappig en biedt enorm veel details dankzij 4K: pauzeer vooral eens om dat te bekijken. Het tweede seizoen staat net op Netflix.

Gezondheid: Stoptober is begonnen, een maand waarin vooral rokers proberen om in ieder geval een maand met hun verslaving te stoppen. Dat is niet makkelijk, en daarom zijn er allerlei apps om een handje te helpen. Niet alleen voor rokers, maar ook voor mensen die van een andere gewoonte af willen.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore