Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Nieuwe AirPods

Nieuwe in-ear AirPods met noise-cancelling opgedoken

02 oktober 2019 20:34 Aangepast: 28 oktober 2019 18:14

Apple lijkt te werken aan een in-ear-variant van de draadloze AirPods met noise-cancelling. Een afbeelding van de nieuwe oordoppen is te vinden in de testversie van iOS 13.2.

De afbeelding zit verstopt in code voor de toegankelijkheidsinstellingen van iOS 13.2, ontdekte 9to5Mac. Het ontwerp lijkt op de eerdere in-ear-dopjes die Apple eerder verkocht, maar dan zonder de kabel.

De nieuwe doppen ondersteunen een zogenoemde 'Focus Mode'. Vermoedelijk wordt die gebruikt om noise-cancelling te activeren. Daarnaast kunnen ze worden gebruikt als een soort gehoortoestel, net als de huidige AirPods.

Mogelijk worden de nieuwe AirPods al snel aangekondigd. Volgens geruchten organiseert Apple in oktober een speciaal persevenement, zoals het bedrijf de afgelopen jaren vaker deed. 

De vernieuwde AirPods zijn niet de enige gadget die in een iOS 13-testupdate zijn gelekt. Eerder zaten de Apple Tags ook al verstopt in de software. Deze kleine trackers kun je aan bijvoorbeeld een sleutelbos hangen, zodat je hem met de iPhone kunt terugvinden.

De ontwikkelaarsbeta van iOS 13.2 werd eerder op woensdag beschikbaar gesteld. De update bevat de nieuwe Deep Fusion-modus, waarmee de iPhone 11 en 11 Pro nog mooiere foto's maken.

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore