Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Dutch Design Week 2019

Caravan van je dromen op Dutch Design Week

03 oktober 2019 10:37 Aangepast: 04 oktober 2019 11:37

De LUME traveler is een caravan waarbij geen compromissen worden gesloten op het gebied van design, luxe en comfort.

“De caravan zoals iedereen hem kent is gewoon totaal niet mooi”, vertelt van Hein van de Laar. Samen met Edwin Bron heeft hij een kampeerwagen gebouwd waar je wel trots op kan zijn, hij staat zelfs op de Dutch Design Week later deze maand. 

Compromisloze caravan

Onder de rook van Utrecht is het team achter de LUME Traveler al jaren bezig met het waarmaken van hun droom; het bouwen en op de markt brengen van een zelf ontworpen caravan. Een kampeerwagen waarbij geen compromissen worden gesloten op het gebied van design, luxe en comfort. De koets is volledig uit aluminium opgetrokken en de caravan heeft een open dak

Als je de achterklep opent, krijg je toegang tot een volwaardige buitenkeuken, binnen vind je enkel een ruim bed. Door het open dak kan je naar wens onder de sterren slapen.

Piet Hein Eek

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen als aluminium, teakhout, leer en wolvilt weet het Nieuwegeinse bedrijf een plekje op de Design Week te claimen. De fancy caravan is van 19 tot 27 oktober te zien bij Piet Hein Eek in Eindhoven.

Bright doet verslag van de Dutch Design Week in Eindhoven. Niets missen? Abonneer je op ons YouTube-kanaal of volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore