Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Nieuwe Moto Razr

'Motorola toont opvouwbare Razr-telefoon nog dit jaar'

30 september 2019 12:03 Aangepast: 30 september 2019 12:12
Beeld © Motorola

De nieuwe versie van de Motorola Razr met een opvouwbaar scherm moet nog dit jaar aan de wereld worden getoond. Een verkoopdatum zou er nog niet zijn.

Na de Samsung Galaxy Fold en de Huawei Mate X leek Motorola lange tijd de derde serieuze speler te worden op de markt van opvouwbare smartphones. Al tijden zijn er geruchten over een heruitgave van de Motorola Razr-telefoon, waarbij de telefoon zelf opklapbaar is, terwijl het scherm doorloopt en dus ook opgevouwen wordt. Motorola patenteerde dit type toestel in 2017 al.

Hoewel Motorola pas één keer het bestaan van de heruitgave van de Razr heeft bevestigd, was de verwachting binnen en buiten het bedrijf dat de telefoon in de zomer van 2019 het levenslicht zou zien. Dat heeft het bedrijf niet gehaald, maar een bron binnen Motorola heeft aan CNET laten weten dat Motorola nog wel dit jaar de nieuwe Razr aan het publiek toont.

Vertragingen

Het is nog niet bekend of en wanneer de opvouwbare Razr in de verkoop gaat. Zowel Samsung als Huawei misten hun deadlines voor het op de markt brengen van de opvouwbare telefoons.

De Galaxy Fold is sinds deze maand te koop, maar wordt niet in Nederland uitgebracht. De Huawei Mate X zou aan het begin van de zomer verschijnen, maar is voorlopig niet beschikbaar.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Opvouwbare Motorola Razr te zien op gelekte beelden'

Volg Bright op YouTube voor meer smartphone-video's

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore