Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
iCeberg, right ahead!

Deze iPhone 11 bevat een klein stukje van de Titanic

23 september 2019 13:09 Aangepast: 23 september 2019 13:41
Beeld © Caviar

Luxemerk Caviar heeft nieuwe behuizingen voor de iPhone 11 gemaakt waarin stukjes Titanic of een stukje ruimteschip zitten. De prijzen lopen op tot 33.000 dollar.

Mocht je de iPhone 11 Pro al niet duur genoeg vinden; er zijn manieren om hem nog duurder te maken. Het Russische luxemerk Caviar heeft een nieuw ontwerp van de behuizing gemaakt met daarin een klein stukje van het gezonken schip Titanic erin verwerkt. Het stukje is niet groter dan een paar millimeter, maar heeft wel een prominente plek op de achterkant van de behuizing.

Er zijn maar tien Titanic-uitgaves beschikbaar. De koper mag zelf bepalen of hij een iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max wil. De prijzen lopen uiteen van 7270 dollar tot 8440 dollar. De duurste 'normale' iPhone nu op de markt is de iPhone 11 Pro Max met 512 gb voor 1449 dollar.

Ruimteschip

Ben je niet zo van de schepen, maar meer van de ruimteschepen, dan kan Caviar ook in die behoefte voorzien. Het brengt namelijk ook één iPhone uit waarin een stukje van het ruimteschip Vostok 1 zit verwerkt. De Vostok 1 werd in 1961 gebruikt voor de eerste bemande ruimtereis ooit.

Vanwege de exclusiviteit is deze telefoon nog duurder: hij kost 33.620 dollar.

Meer bijzondere iPhone-edities

Eerder presenteerde Caviar al vijf soorten iPhones die allemaal iets bijzonders uit de ruimte bevatten, zoals een stukje maan of meteoriet. Een van die modellen had een stukje van het ruimtevaartuig Soyuz.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van