Bright Podcast ūüé§

Podcast: de nieuwe iPhones en Disney+

15 september 2019 14:04 Aangepast: 17 september 2019 12:05
Beeld © Apple

De nieuwe iPhone 11's en het onverwachte verschijnen van Disney+ in Nederland. Die twee onderwerpen staan centraal in deze Bright Podcast.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Afgelopen dinsdag was de belangrijkste dag van het jaar voor Apple. Het bedrijf presenteerde drie nieuwe versies van zijn iPhone, een nieuwe Apple Watch en de prijzen van game-abonnement Apple Arcade en videodienst Apple TV+. Wij nemen de nieuwe onthullingen stap voor stap door in deze podcast.

Videodienst Disney+ is ons andere grote onderwerp. Nederland werd donderdag verrast met een gratis testperiode van twee maanden. Als enige land ter wereld hebben wij tot 12 november toegang tot de streamingdienst van Disney. Wat staat er allemaal op, werkt het een beetje en is Disney+ een geduchte concurrent voor de bestaande partijen? Kijk ook onze eerste indruk van Disney+. 

Luister de Bright Podcast elke week op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Video: Telefoon met twee schermen. Bright probeerde de LG G8X Thinq met twee schermen, een toffe tegenhanger van de telefoons met vouwscherm. 

'Slow watching' op YouTube: de Chinese Liziqi oogst groenten in haar tuin en kookt daar mee, heel rustgevend. Minstens zo zen: op het kanaal Primitive Unique Tool maakt een man enorme bouwwerken midden in de jungle, met maar één stuk gereedschap.

YouTube-kanaal: This Does Not Compute, haalt apparaten uit elkaar, zoals nu de nieuwe Ikea Sonos-speaker. Wat blijkt? De elektronica en tweeters zijn hetzelfde als de veel duurdere Sonos Play 1.

Bright Stuff: het nieuwe overzicht met de beste bluetooth-speakers wordt aan onze koopgids toegevoegd.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favourite podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van