Bright Podcast 🎤

Nieuwe iPhones: 'Dit wordt een tussenjaar'

06 september 2019 19:34 Aangepast: 06 september 2019 19:37
Beeld © Getty

Geen nieuw ontwerp, geen 5G, wel drie camera’s en snellere chips. Dit dreigt geen florissant jaar voor de iPhone te worden, want in de nieuwe iPhones zit waarschijnlijk te weinig om mensen massaal over de streep te trekken. Bright blikt in deze podcast vooruit op het Apple-event van aanstaande dinsdag.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Behalve de nieuwe iPhones bespreken we welke nieuwe producten Apple naar verwachting aanstaande dinsdag nog meer zal presenteren. Wat verwachten we van een nieuwe Apple Watch? En krijgen we nieuwe AirPods? Zijn er andere verrassingen te verwachten? 

Net als elke week reageren we in de podcast op het tech-nieuws van de week. Ook vertelt Bright-hoofdredacteur Erwin van der Zande over de weg naar de mijlpaal van 100.000 YouTube-abonnees die Bright deze week haalde. Hoe hebben we dat bereikt? En hoe denken we die vaart vast te houden?

Luister de Bright Podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Wired Masterminds, een serie van Wired waarin experts in een bepaald beroep, uitleggen wat ze doen. De nieuwste aflevering gaat over dirigenten: wat betekent dat geflapper met die armen nou?

SNES Classics op Nintendo Switch. Vanaf vrijdag zijn twintig klassieke Super Nintendo-games op de Nintendo Switch te spelen, gratis voor iedereen met een Switch Online-abonnement.

Bright-video's op ons YouTube-kanaal. Dit weekend zie je enkele highlights van de grote techbeurs IFA. Volgende week volgen meerdere video's rond de presentatie van Apple. Ook daar is Bright bij aanwezig, dus verwacht een hands-on van de nieuwe iPhone en wie weet wat nog meer.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favourite podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore