Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Multitasken

Nieuwe LG-telefoon krijgt extra scherm met hoesje

06 september 2019 01:01 Aangepast: 06 september 2019 10:17
Beeld © LG

Fabrikant LG heeft op de techbeurs IFA 2019 de nieuwe smartphone LG G8X ThinQ onthuld. In combinatie met de LG Dual Screen kan deze smartphone veranderen in een multitaskmachine. 

LG heeft de LG G8X ThinQ en een nieuwe versie van de LG Dual Screen aangekondigd. Dat deed de fabrikant tijdens techbeurs IFA 2019, waar meerdere smartphonemakers hun nieuwste producten tonen. 

LG G8X ThinQ

De LG G8X ThinQ is een ingewikkelde naam voor het nieuwe toptoestel van het bedrijf. De smartphone krijgt een 6,4 inch-scherm met een ingebouwde vingerafdrukscanner. Onder de kap zit 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. 

Waar andere fabrikanten zich voornamelijk richten op de camera's aan de achterkant van smartphones, stopt LG een 32 megapixel-camera aan de voorkant. Deze camera kan ook in slechte lichtomstandigheden goede selfies maken. 

Dual Screen: drie schermen

De LG Dual Screen is een hoesje voor de LG G8X ThinQ, met een extra 6,4 inch-scherm. De twee schermen zijn dan via een scharnier aan elkaar verbonden en kunnen worden dichtgeklapt. 

LG voegt daar nu zelfs een derde schermpje aan toe. Dit 2,1 inch-schermpje kan informatie tonen zonder dat de gebruiker het toestel hoeft open te klappen. Denk aan notificaties, batterijniveau en de tijd. 

De LG G8X ThinQ is vanaf het vierde kwartaal van 2019 verkrijgbaar. De prijzen voor het toestel en de Dual Screen zijn nog niet bekend.

Eerste indruk: de opvouwbare Samsung Galaxy Fold

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore