Ga naar de inhoud
Headset

Philips komt met 'betaalbare' koptelefoon met noise-cancelling

TP Vision introduceert een betaalbare, draadloze Philips-koptelefoon met ruisonderdrukking.

Een koptelefoon met ruisonderdrukking kan vooral reizen in de trein, tram of vliegtuig veraangenamen door achtergrondgeluiden van bijvoorbeeld motoren kunstmatig weg te filteren. Maar de beste koptelefoons met noise-cancelling, zoals die van Sony of Bose, kosten vaak nog meer dan 300 euro.

TP Vision brengt in november de Philips PH805-koptelefoon op de markt die ruisonderdrukking heeft en een redelijk betaalbaar prijskaartje: 180 euro.

De ingebouwde microfoons meten stemgeluiden en achtergrondgeluid, zoals die van motoren en ander verkeerslawaai, om die geluiden te dempen of weg te filteren. 

De bediening is een mengeling van fysieke knoppen en touchbediening op de oorschelpen. Rechts is er touchbediening waarmee je het volume aanpast of spraakbediening aanzet. Via de Awareness-modus kan je via een microfoon meeluisteren met wat er om je heen gebeurt. Via fysieke knoppen bedien je muziek of telefoongesprekken.

De opvouwbare Philips PH805-koptelefoon ondersteunt Bluetooth 5.0 en kan tot 30 uur muziek afspelen. Vijf minuten opladen zou al genoeg moeten zijn voor twee uur muziek afspelen.

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl