Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
100K YouTube-abonnees 🎉

Bright haalt grote mijlpaal: vier jij met ons mee?

04 september 2019 20:55 Aangepast: 10 december 2019 19:56
Beeld © Bright

Bright heeft sinds deze week meer dan honderdduizend abonnees op YouTube. Dat vieren we met een speciale video met alle presentatoren. Ook maak jij kans op een draadloze koptelefoon van Sony.

Bright mag zich het grootste Nederlandse YouTube-kanaal over technologie noemen. In augustus was het kanaal goed voor 6,7 miljoen kijkminuten. Van de ruim honderdduizend abonnees heeft 17 procent de bel aan staan in de YouTube-app, zodat ze een seintje krijgen zodra we een nieuwe video hebben geplaatst.

“We zijn dolblij en apetrots op deze resultaten”, zegt Bright-hoofdredacteur Erwin van der Zande. “Sinds we elke werkdag een video publiceren en beter naar ons publiek luisteren, is het hard gegaan. We hebben geïnvesteerd in het team en in tools, zowel achter als voor de camera, en dat werpt zijn vruchten af. Ik ben in het bijzonder verheugd over de enorme interactie met ons publiek. Zo gaven de kijkers Bright in 2019 tot nu toe 250.000 duimpjes omhoog en plaatsten ze ruim 35 duizend reacties. Dat is wat YouTube zo’n uniek en tof platform maakt.”

Om de mijlpaal te vieren kwamen enkele trouwe kijkers langs op de Bright-redactie en reageerden de vaste presentaoren op een selectie van jullie positieve en negatieve comments. 

Bekijk de video en laat een reactie achter.

En vergeet je niet te abonneren op het kanaal.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore