Bright Podcast ūüé§

Podcast: is Bose weer koning van koptelefoonland?

30 augustus 2019 18:47 Aangepast: 30 augustus 2019 19:06

Bose en Sony strijden om wie de beste koptelefoon met noise-cancelling heeft. En hoeveel concessies doe ie bij de 'eerlijke' smartphone Fairphone 3? Luister de nieuwe Bright Podcast.

Volg de podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Deezer en Soundcloud.

We bespreken deze week twee nieuwe gadgets: de Fairphone 3 en de Bose 700. Kan Bose met zijn nieuwste koptelefoon de troon terugveroveren van Sony, die Bose met zijn superieure noise cancellation op eigen terrein wist te verslaan? 

En wat is er nieuw aan de 'eerlijke' smartphone Fairphone? En is dat wel genoeg om zelfs de meest bewuste klanten te trekken?

Ook bespreken we kort het technieuws van de week, met onder meer de aanstaande Huawei Mate 30 en de Fitbit Versa 2.

Luister de Bright Podcast:

Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Deezer en Soundcloud

Links uit deze aflevering

Trailer: The Joker, waarin een mogelijk ontstaansverhaal van de aartsvijand van Batman wordt verkend. Draait totaal om de gestoorde clown, die dit keer wordt vertolkt door Joaquin Phoenix.

Game: Control, van de makers van Max Payne en Alan Wake. Gooit de speler in een mysterieus pand vol veranderende kamers, bovennatuurlijke krachten en droom-logica. Gewaagd, meeslepend, bijzonder en bij uitstek iets dat alleen in een game werkt. Control is er voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Game: World of Warcraft Classic, 's werelds grootste MMORPG gaat terug naar zijn roots. De huidige game lijkt na tal van updates in bijna niks meer op het origineel dat 15 jaar geleden verscheen. Voor wie naar die oerversie terugverlangt is er WoW Classic, de game zoals hij toen was: kleiner, moeilijker en met alle beperkingen van dien.

Video's: Bright is volgende week weer op de IFA, de grootste gadgetbeurs van Europa. Van donderdag tot zondag kan je veel nieuws en video's uit Berlijn verwachten, met onder meer nieuwe telefoons, wearables, slimme speakers en meer. Niks missen? Abonneer je op het Bright YouTube-kanaal en volg ons op Facebook en Instagram.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Deezer en Soundcloud.

Of voeg de RSS-feed toe aan jouw favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore