Brrrrr

Deze gadget verkoelt je drankjes tot 8 keer sneller

24 augustus 2019 13:18 Aangepast: 26 augustus 2019 07:24
Beeld © InnoChiller

Wil je tijdens de hittegolf snel een koud drankje? Zet blikjes of een fles wijn in de InnoChiller en je zou na 10 minuten een koel drankje hebben.

De driehoekige InnoChiller moet de koelfunctie van je vriezer een flinke zwengel geven. Stop een drankje in het apparaat, en het apparaat in een la van de vriezer. Binnen tien minuten is het koud, tot acht keer sneller dan normaal: althans, dat belooft de Kickstarter-pagina.

De InnoChiller is voorzien van een alarm, en houdt daarbij ook nog eens in de gaten of je drankjes koel zijn. Dat hoeven overigens niet alleen drankjes te zijn - het apparaat belooft óók binnen een half uur water in ijsklontjes te veranderen. 

Koude lucht

Eigenlijk is de InnoChiller vooral een fikse ventilator. Het apparaat blaast namelijk koude lucht over de inhoud heen, en versnelt zo het koelproces in je vriezer.

Het is "hetzelfde effect dat je krijgt als je naar buiten stapt op een koude dag met veel wind", schrijven de makers op Kickstarter. Maar kijk uit: het resultaat varieert nogal wat op basis van de grootte van je vriezer, de temperatuur in de vriezer en wat er verder nog allemaal in zit.

De InnoChiller is voorzien van een 4000 mAh-batterij die tot 45 minuten kan werken. Het krijgt een visuele display op OLED-basis. In zijn geheel is de chiller 25 centimeter lang en 17 centimeter breed.

Het apparaat kost 67 euro. Begin 2020 worden de InnoChillers verstuurd. Iets voor de volgende hittegolf, dus. 

Volg Bright op Instagram voor meer nieuwe gadgets

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Deze gadgets houden je koel tijdens de hittegolf

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van