Ook voor All Stars 👟

Nike lanceert abonnement op sneakers voor kinderen

12 augustus 2019 21:04
Beeld © Nike

Naast muziek, films, boodschappen en kleren kun je straks ook een abonnement nemen op sneakers van Nike. Het schoenmerk is in de VS gestart met een abonnement voor ouders van kinderen tussen 2 en 10 jaar.

Tegenwoordig is zo'n beetje alles te krijgen in abonnementsvorm, van muziek tot films tot boodschappen. Nike doet graag mee aan deze trend en heeft een abonnementsdienst voor schoenen gepresenteerd.

De Nike Adventure Club is een abonnement voor ouders van kinderen van 2 tot ongeveer 10 jaar. De ouders kunnen kiezen voor 12 paar schoenen per jaar voor 50 dollar per maand, 6 paren per jaar voor 30 dollar per maand of 4 paren per jaar voor 20 dollar per maand.

Ruim 100 verschillende schoenen

De ouders kunnen zelf de maat en de gewenste schoen opgeven, al zal Nike ook suggesties doen voor als ouders nergens over na willen denken. Er zijn meer dan honderd verschillende schoenen beschikbaar, waaronder Converse All Stars-schoenen. In elke doos zal de naam van het kind komen te staan.

Ook wordt het mogelijk om verschillende maten te bestellen en daarna te retourneren als het niet past. Nike belooft de schoenen te recyclen of te doneren.

Nog niet in Nederland

Nike heeft meer plannen voor abonnementen op schoenen. Zo laat het bedrijf aan CNBC weten dat het denkt aan een abonnement voor hardloopschoenen.

Het inschrijfformulier op de site van Nike herkent geen Nederlandse postcodes. Het is nog niet bekend wanneer het abonnement ook in Nederland beschikbaar komt.

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van