Drie schermen

Volgende LG-smartphone heeft drie schermen

06 augustus 2019 21:07 Aangepast: 07 augustus 2019 00:07

De volgende smartphone van LG heeft waarschijnlijk maar liefst drie schermen. De onthulling volgt in september.

LG vond twee schermen voor zijn V50 ThinQ niet genoeg. Het volgende toestel van de smartphonefabrikant krijgt waarschijnlijk drie schermen. Dat blijkt uit een kort filmpje dat LG dinsdag heeft gepubliceerd.

Het filmpje dient als uitnodiging voor IFA 2019: de grootste gadgetbeurs van Europa. Daar zal LG de nieuwe smartphone uit de doeken doen. Dat gebeurt specifiek op vrijdag 6 september om 10:00. Dat is in de video te zien op één van de drie schermen. 

V50 ThinQ

LG kondigde eerder dit jaar de V50 ThinQ aan. Met deze 5G-telefoon is het mogelijk om een optioneel tweede scherm toe te voegen. Dat scherm wordt als een soort hoes om de telefoon heen geplaatst. 

In de video toont LG een soortgelijk concept met twee schermen die dichtgeklapt kunnen worden. Daarnaast is er een derde schermpje aan de voorkant geplaatst.

In tegenstelling tot onder andere de Galaxy Fold van Samsung, lijkt LG nog niet te kiezen voor een opvouwbaar scherm. Dichtklappen geeft minder kans op problemen.

5G

De V50 ThinQ komt voorlopig niet naar Nederland, omdat ons land nog geen 5G-netwerken heeft. Daardoor is het toestel niet volledig bruikbaar. Het is nog niet duidelijk of de nieuwe smartphone van LG ook een 5G-telefoon wordt. 

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van