Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Boxer met pocket

Deze boxershort heeft een zakje voor je smartphone

26 juli 2019 21:54 Aangepast: 26 juli 2019 21:54

Met de Pockies-boxershort met smartphonezak loop je de hele dag geoorloofd in je onderbroek

Eigenlijk wil je met deze hittegolf helemaal geen broek aan en loop je het liefst in je onderbroek. Dat snappen de mannen van Pockies, met hun boxershort met ingebouwde zak voor je smartphone.

“Zou het niet relaxed zijn als er broekzakken in boxers zaten?” vroeg Michiel Dicker zich liggend op de bank af toen hij weer eens zijn telefoon kwijt was. Mede-oprichters Karel Bosman en Rob ten Hoove zagen er wel brood in en met spaargeld financierden ze in 2015 bij wijze van grap de eerste oplage van Pockies.

Tegenwoordig hebben de mannen een webshop met naar eigen zeggen meer dan 120.000 verkochte producten en werken ze aan de uitbreiding naar buitenlandse markten. 

Zonder inkijk

Naast de zakken is ook de pasvorm van belang. “Wij vonden de inkijk van veel onderbroeken heel irritant, zeker als je veel in je boxer rondloopt,” aldus Dicker. Dat kan beter, en zo ontwierpen ze een losse onderbroek met getailleerde pijpen. Op die manier kruipt je boxer niet omhoog en is er geen inkijk op je zaakje.”

De ultieme boxer kost 18 euro, drie voor 50 euro en voor iedere dag van de week een schone onderbroek betaal je 100 euro. Ze zijn er in 21 kleuren en stijlen, en er zijn ook modellen voor dames. Voor wie 'hang loose' wil, is er de luchtige Djellaba in lollige motiefjes, da's echte onderbroekenlol.

Miniatuurvoorbeeld
Je overhemd om je billen

Een boxershort van je mooiste overhemd

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van