Elektrische auto's

Met deze app huur je Tesla's en andere elektrische auto's

02 juli 2019 15:11 Aangepast: 02 juli 2019 17:07

Ufodrive heeft zijn eerste locaties in Nederland, in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. De verhuurder van elektrische auto's breidt binnenkort uit naar Utrecht. Vanuit de app kun je precies zien wat je huurt.

Een auto huren is een onnodig vervelende bezigheid: je weet nooit precies welke auto je meekrijgt van tevoren en zonder uitzondering wordt je bij de balie gevraagd of je toch niet een luxere auto wil en die verzekering voor als je aangevallen wordt door een zwerm vogels of er iemand zwanger wordt op je achterbank. "Voor slechts €10 per dag extra!". 

Ufodrive lost die beide problemen op, doordat je vanuit een app de auto huurt en je dus geen student achter de balie hoeft af te bekken om gewoon de auto te krijgen die je had gereserveerd. Bovendien kun je alleen kiezen uit elektrische modellen, zoals de Tesla Model 3, de Tesla Model S, de Audi E Tron en de Hyundai Kona Electric. Vanaf 100 euro per dag rijd je elektrisch (inclusief laadkosten) en vanaf 119 euro rijd je een Tesla. 

De auto's staan voor je klaar in een garage, waar je ze met de app kunt unlocken om op pad te gaan. Behalve de drie locaties in Nederland kun je ook elektrisch huren in Luxemburg, Brussel, Dublin, Hamburg en Keulen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Nieuwe elektrische auto's moeten voortaan geluid maken, maar welk geluid?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Deze elektrische tweedehandsjes koop je voor 10.000 euro

Volg Bright op YouTube voor meer video's over elektrische auto's

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van