Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Stijlvol bed op wielen

Mini-caravan Carapate is schattig en alles behalve suf

20 juni 2019 21:33

Carapate Adventure uit Frankrijk maakt een caravan die zo schetig is, dat je bijna zou vergeten dat caravans een beetje suf zijn.

Ik voorspel een grote toekomst voor de caravan. Babyboomers waren jarenlang de grootste afnemers (en mopperkonten) als het ging om caravans. Inmiddels zijn we dat gezeur een beetje vergeten en komen steeds meer mensen er achter dat een caravan best wel een prettige manier van vakantievieren kan opleveren.

Tel daarbij op dat caravanmakers Kip met de Shelter en Dethleffs met de Coco eindelijk modellen maakt die niet volhangen met gordijntjes waar zelfs je oma zich voor zou schamen et voilà: de weg is vrij voor de millennial om de caravan te gaan omarmen. 

Nieuwste troef voor dit argument is de Carapate mini-caravan. Een Frans product dat ergens tussen een caravan en een aanhanger is blijven steken. Geen toilet aan boord, geen schotel op het dak, geen mover op de wielen. De carapte is een tweepersoonsbed op wielen, met een groot klapluik en een uitschuifbare kookgelegenheid. Met 3 meter 20 en 450 kilo is het ook geen zwaargewicht. Het keukentje kan naar buiten geschoven worden, zodat je niet op je knieën hoeft te koken. De basisversie kost je wel een aardige duit: 14.000 euro.

De hipster-opbergtasjes maken het helemaal af. De basiscaravan heeft weinig opties, maar je kunt van alles toevoegen van zonnepanelen en een accu tot een volledige keuken. De matrassen laten zich overdag stapelen tot een bankje: handig. Nou millenials, we zien jullie op de camping! 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore