Twee camera's

Google zet Pixel 4 zelf alvast op Twitter

12 juni 2019 21:34 Aangepast: 12 juni 2019 21:38

Er lijkt maar geen einde te komen aan de lekken over nieuwe Pixel-toestellen. Daarom heeft Google besloten om zelf maar vast een afbeelding van de Pixel 4 op Twitter te zetten.

De Pixel 4 en Pixel 4 XL worden verwacht in oktober, maar voor het zover is, kennen we vermoedelijk alle details al. "Je kunt er de klok op gelijk zetten: het lekken is begonnen", schreef The Verge dinsdag in een artikel met geruchten en een afbeelding van het nieuwe toestel.

Als reactie op alle lekken besloot Google woensdag zelf alvast maar een afbeelding van de Pixel 4 online te zetten, "aangezien er wat belangstelling lijkt te bestaan". "Wacht tot je kan zien wat hij kan doen", schrijft Google bij de afbeelding van de telefoon.

Het nieuwe toestel heeft geen vingerafdrukscanner aan de achterkant. Wel is de Pixel 4 voorzien van een vierkanten cameramodule, met daarin in ieder geval twee camera's en een flitser.

Meer dan de achterkant van het toestel toont Google vooralsnog niet. Dat maakt het interessant om te blijven speculeren over de rest. Volgens Lewis Hilsenteger van Unbox Therapy zal de Pixel 4 geen notch krijgen. In plaats daarvan krijgt de smartphone volgens hem een redelijk grote bezel.

Google Pixel 3a: beste koop onder de smartphones?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore