Van onze partner Emerce

De jaarlijkse Emerce-events komen er weer aan!

10 juni 2019 12:00 Aangepast: 20 juni 2019 13:10
Beeld © Peter Boer

Eind deze maand kleurt de Beurs van Berlage drie dagen lang Emerce-rood. Het is dan weer tijd voor de jaarlijkse Emerce-events: Emerce Next, E-commerce Live! en Emerce Digital Marketing Live!. Lees hier wat je van de verschillende events kunt verwachten en bestel meteen je gratis partner ticket!

Emerce Next

- What’s next in tech! - 25 juni, Beurs van Berlage, Amsterdam

Emerce Next brengt de technologie van morgen naar vandaag. Hier praten pioniers en experts, innovators en early adopters, over het succes van ML, VR, AI, IoT, AR, Blockchain en Quantum in marketing en business. Dit is dé dag voor 1.000 tech talenten met 50 sessies, challenges en demo’s van aansprekende organisaties en internationale experts.

Dit wil je als young tech professional niet missen! Reserveer hier je gratis partner ticket en kom op 25 juni naar Emerce Next.  

Emerce E-commerce Live!

- Innovation in e-commerce - 26 juni, Beurs van Berlage, Amsterdam

E-commerce Live! is de jaarlijkse dag in digital commerce. Op 26 juni geven de koplopers een volledige update over de trends en beste cases in e-commerce in Nederland. Meer dan 1500 professionals in marketing, e-commerce en business komen samen voor sessies, round tables en live demo’s van 150 bevlogen merken.

Hét event voor professionals in marketing, e-commerce en business! Boek hier je gratis partner ticket en kom op 26 juni naar Emerce E-commerce Live!  

Emerce Digital Marketing Live!

- The best of digital marketing - 27 juni, Beurs van Berlage, Amsterdam

Emerce Digital Marketing Live! is elk jaar dé update in online marketing, advertising en media. Hier leef je voor één dag op dynamische sessies van grote merken en startups, doorloop je tech-demo’s en ontmoet je duizenden professionals in digital. De veelbelovende toekomst tegemoet van online marketing.

Mis deze update in online marketing niet! Neem hier je gratis partner ticket en kom op 27 juni naar Emerce Digital Marketing Live!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`