Opvolger van de prullenbak

Peperdure Mac Pro wordt aangezien voor kaasrasp

03 juni 2019 22:21 Aangepast: 05 juni 2019 10:25
Beeld © Bright

De Mac Pro, de nieuwe krachtige Apple-computer, is binnenkort te koop vanaf 5999 dollar. In reacties op social media gaat het vooral over het bijzonder smakelijke uiterlijk van het apparaat.

Apple heeft zijn nieuwe krachtigste computer gepresenteerd, de Mac Pro. Met 2 x 24 core processor en een uitbreidbaar werkgeheugen tot 1,5 terabyte heeft het apparaat indrukwekkende specificaties en kan de prijs oplopen tot 50000 dollar. Maar wat na de presentatie het meest blijft hangen, is de overeenkomst met een doodgewone kaasrasp.

Kijkers van de presentatie van Apple stormden direct naar Twitter om hun observatie over de Mac Pro te delen.

Ook Martijn Bos van de Boska-kaasschaven haakt in een video in op het nieuws: 

Apple heeft op Twitter en YouTube zijn omslagfoto ook veranderd in een foto van de nieuwe Mac Pro. Dat zorgde voor de nodige verwarring bij mensen die de presentatie nog niet hadden gezien.

Prullenbak en tandenborstel

Apple is vaker slachtoffer van satire als het gaat om het design van de producten. De vorige Mac Pro werd al snel 'de prullenbak' genoemd, vanwege het ronde en blikkerige uiterlijk.

Toen de draadloze oortjes AirPods werden gepresenteerd, kwamen de grappenmakers pas echt goed op gang. De meest kloppende vergelijking was de overeenkomst met de opzetstukjes van een elektrische tandenborstel.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Apple geeft iPads eigen systeem: iPadOS

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van