Ga naar de inhoud
Kights of Ren

Nieuwe foto's tonen meer van Star Wars: The Rise of Skywalker

De nieuwe Star Wars-film heeft nog slechts één trailer, maar nieuwe foto's tonen meer van wat de kijker te wachten staat.

De negende Star Wars-film en de laatste in de Skywalker-saga draait vanaf 18 december in de Nederlandse bioscopen. De eerste trailer verscheen in april en nu pakt Vanity Fair uit met een enorme preview voor de nieuwste Star Wars.

Het tijdschrift stuurde de legendarische fotografe Annie Leibovitz naar de set. Ze maakte een serie foto's die veel meer tonen dan de eerste teaser liet zien. Niet alleen toont ze hoe het er achter de schermen aan toegaat, ook zijn meer personages en situaties uit de aanstaande film te zien.

Knights of Ren

Zo komen de Knights of Ren eindelijk voor in deze derde film uit de Rey-trilogie. De handlangers van slechterik Kylo Ren waren in The Force Awakens enkel in een flashback te zien, en werden in The Last Jedi slechts genoemd. Nu is regisseur J.J. Abrams te zien tussen een klein legertje verschillend uitgedoste mannen met helmen.

Finn is te zien op een buitenaards paard, samen met het nieuwe personage Jannah. Ook is het nieuwe personage Zorri Bliss te zien, een dief met een opvallende helm.

Nieuw ras aliens

Een nieuw alien-ras dat we deze film ontmoeten, zijn de Aki-Aki, de bewoners van de woestijnplaneet Pasaana waar de film zich in ieder geval deels afspeelt.

Chewbacca-acteur
Lees ook:
Chewbacca-acteur Peter Mayhew overleden
Star
Lees ook:
Star Wars-delen in Disney-pretparken eerder open dan gedacht