Tech

Eerste beelden Mario Kart voor smartphones gelekt

22 mei 2019 17:26 Aangepast: 22 mei 2019 17:29

De game Mario Kart Tour komt later dit jaar naar Android en iOS. De eerste mensen kunnen de Android-versie van het racespel al proberen, waardoor beelden van de game zijn uitgelekt.

Na platformgame Super Mario Run uit 2016 komt Nintendo deze zomer met mobiele game Mario Kart Tour. Net als Super Mario Run wordt de game verticaal getoond, en is 'ie speelbaar met één hand. Dat blijkt uit de eerste beelden van de game die door testspelers gelekt zijn.

De karts in de game geven automatisch gas, spelers moeten sturen, driften, springen en voorwerpen oppakken. De bekende bananenschillen, schildpadschilden, bommetjes en meer zitten ook in Mario Kart Tour. Groot verschil: de voorwerpen lijken nu gebonden aan het personage.

Die personages moeten vrijgespeeld worden, al kan daar natuurlijk ook voor worden betaald. De game bevat in bètaversie 24 personages, die afhankelijk van hun voorwerpen misschien een streepje voor hebben op de rest. Hoe eerlijk en toegankelijk de game is, moet blijken als de game in de zomer verschijnt.

Nintendo komt in de zomer daarnaast met de mobiele puzzelgame Dr. Mario World.

Deel de video op Facebook

Miniatuurvoorbeeld
Bright Update

Luister naar de Bright Update en de Bright Podcast

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`