Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Per 1 juli

Ziggo verhoogt internetprijzen met 30 euro per jaar

08 mei 2019 16:37 Aangepast: 08 mei 2019 17:18
Beeld © ANP

Nadat Ziggo onlangs zijn internetsnelheden verhoogde, stijgen per 1 juli ook de abonnementsprijzen met zo'n 2,50 euro per maand.

Ziggo gaat klanten nog op de hoogte brengen van de prijsstijging. De nieuwe prijzen zijn echter al te zien op de abonnementspagina's van Ziggo. Bij alle drie de Alles-in-1-pakketten en de internet+tv-pakketten van Ziggo stijgen de prijzen met 2,50 euro per maand. Dat is 30 euro per jaar, dezelfde prijsstijging die Ziggo twee jaar geleden ook al doorvoerde.

Ziggo verhoogde onlangs de internetsnelheden van al zijn abonnementen. Consumenten zagen hun snelheid met 25 procent stijgen, zakelijke gebruikers met 20 procent. De aanbieder verhoogde de snelheid in het verleden ook al meermaals. Ook toen volgde kort daarna een prijsverhoging.

'Verhoging nodig voor de toekomst'

De prijsverhoging is volgens Ziggo nodig om te kunnen blijven investeren in zijn diensten. Volgens de provider stellen klanten steeds hogere eisen en groeit het dataverbruik explosief.

Hoewel de prijswijziging per 1 juli in gaat, zien klanten de nieuwe prijzen al op 7 juni op hun factuur; Ziggo brengt abonnementskosten vooraf in rekening. De prijswijziging geeft klanten het recht om hun contract bij Ziggo op te zeggen, ook al zitten zij nog in het eerste jaar van hun contract.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ziggo verhoogt internetsnelheden van alle abonnementen

Luister naar het tech-nieuws

In de Bright Update hoor je op werkdagen rond lunchtijd het belangrijkste technieuws. Luisteren kan via WhatsApp en de Google Assistent.

Voeg 06-10020160 toe aan je contacten op WhatsApp en app dan BRIGHT AAN naar dat nummer.  

Voeg de Bright Update toe op Google Assistent

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore