Bright

Kaarten tech-festival Bright Day 2019 nu te koop

19 april 2019 12:01 Aangepast: 19 april 2019 18:12

Op 23 en 24 november kan tech-minnend Nederland de 'bright side of tech' beleven op de negende editie van Bright Day, het grootste tech-festival van Nederland.

Naar verwachting 25 duizend bezoekers, optimisten van jong tot oud, worden tijdens Bright Day 2019 in de Expo Haarlemmermeer getrakteerd op de nieuwste tech: van slimme auto’s en opvouwbare smartphones tot state-of-the-art humanoids en op speelse wijze leren coderen. De presentatie op het techfestival is in handen van de Bright-gezichten, bekend van het grootste tech-kanaal op YouTube in Nederland.

De hoofdthema’s van Bright Day zijn Mobile First (Bram van Dijk), Smart Home (Anic van Damme), Health & Robotics (Anna Gimbrère), Gaming (Jan Meijroos), Drones (Eric Bouwman), Future Mobility (Rutger Middendorp) en Bright Kids (Miriam van ’t Veer). “Ik ben trots op dit team”, zegt Bright-hoofdredacteur Erwin van der Zande. “Elke week vertellen zij ons publiek op YouTube, RTL Z en RTL 7 welke tech telt en zullen ook tijdens Bright Day optreden. David Lemereis zal bovendien de Uitpakparty-gadgetshow presenteren. Dit wil je niet missen.”

Early bird-korting

De kaartverkoop van het tweedaagse techfestival is vervroegd dit jaar. Voor de fans zijn vanaf vandaag de eerste tickets verkrijgbaar met early bird-korting. Deze actie loopt tot 22 april.

Volg Bright.nl en BrightDay.nl de komende maanden voor updates over het programma. Meld je ook aan op de Facebook-eventpagina.

Koop hier je tickets voor Bright Day

`