Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Zo klinkt wifi

Wifi als engelen in de hemel

05 januari 2019 17:49 Aangepast: 05 juni 2019 17:50

De app WiFi Angels laat je luisteren naar de normaal onhoorbare wifi om je heen.

Wat is hier het wifi-wachtwoord, is een veelgestelde vraag. Meestal is het fijn als er wifi is. Maar ondertussen is de straling van wifi overal om je heen en je kunt er niets tegen doen. Voor de meeste mensen is wifi niet voelbaar. De prachtige app WiFi Angels maakt de elektromagnetische straling voor iedereen zichtbaar. 

De app WiFi Angels zet de straling om je heen om in een koor van zingende engeltjes. Dat maakt inzichtelijk hoeveel wifi er eigenlijk om je heen is, en het resultaat zal je verbazen. Hoewel je er een beetje bezorgd van kan worden, is de app zelf weer zo mooi en verzorgd dat het absoluut de moeite waard is hem te installeren. Helaas alleen voor Androidtelefoons aangezien Apple geen toegang geeft tot de benodigde metingen. Voor de iPhones: de video laat je heel duidelijk ervaren wat het verschil is tussen een stedelijk gebied met heel veel wifi en een landelijke gebied dat nagenoeg stralingsvrij is.

WiFi Angels is een project van NextNatureNetwork. Koert van Mensvoort kun je kennen van zijn campagnes rond kweekvlees en Floris ‘fake news’ Kaayk ging ooit als eerste 'vliegende mens' de wereld over. Als je weer eens wifi zoekt, volg dan gewoon het engelengezang.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Spijkerbroek met slimme broekzak is beter voor je ballen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore