Ga naar de inhoud
Voorbode voor OnePlus 7?

Nieuwe Oppo-smartphone heeft popup-selfiecamera

Beeld © Oppo

De nieuwe Oppo-smartphone F11 Pro is niet alleen bijzonder vanwege de kleine uitschuifbare selfiecamera, maar het zou ook de voorbode zijn voor het design van de nieuwe OnePlus 7.

De nieuwe Oppo F11 Pro valt vooral op vanwege de pop-up-selfiecamera en het vrijwel randloze 6,53 inch lcd-scherm. Verder is het een redelijk normale mid-range smartphone met een relatief onbekende MediaTek Helio P70-processor en een 4000 mAh-batterij. De accu is met Oppo's techniek voor snelladen, genaamd VOOC 3.0, in 80 minuten op te laden.

De telefoon heeft een koptelefooningang en een micro-usb-lader De telefoon komt eerst in India uit voor omgerekend 313 euro en daarna waarschijnlijk in andere landen.

Nieuwe OnePlus?

De pop-up-selfiecamera zou zo maar eens de voorbode kunnen zijn voor het nieuwe uiterlijk van de OnePlus 7-smartphone, verwacht in mei dit jaar. Oppo en OnePlus hebben hetzelfde moederbedrijf en het ontwerp van OnePlus-toestellen volgt vaak dat van eerdere Oppo-modellen. Zo had de OnePlus 6 exact dezelfde notch als de Oppo F7 en de OnePlus 6T precies dezelfde inkeping als F9.

Een uitschuifbare selfiecamera is een hardnekkig gerucht voor de OnePlus 7. Daarmee zou het bedrijf overigens afwijken van hoe de meeste huidige high-end smartphones eruit zien. 

Meer smartphone-video's? Abonneer je op het Bright YouTube-kanaal

Luister
Lees ook:
Luister de Bright Podcast
Bron: Bright