Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Nieuwe coating

'Nieuwe AirPods blijven beter in je oren zitten'

11 februari 2019 12:08 Aangepast: 11 februari 2019 12:08

De nieuwe AirPods zouden een nieuwe coating met meer grip krijgen, mogelijk ook in het zwart verschijnen, en beter klinken.

Dat zegt een ingewijde tegen MySmartPrice. De nieuwe AirPods zouden er hetzelfde uitzien als het huidige model maar zijn voorzien van een nieuwe coating. Die zou bovenop de oordopjes zitten en moeten zorgen voor meer grip in de oren van de gebruiker. Daardoor zouden ze minder snel uit de oren vallen. 

De huidige AirPods zijn gemaakt van een hoogglans plastic, net als iPad Pro-stylus Apple Pencil. Die stylus is onlangs echter vernieuwd: het nieuwe model is gemaakt van mat, minder glad plastic.

De nieuwe AirPods zouden mogelijk ook in het zwart op de markt komen. Het huidige model is er echter alleen in het wit, en Apple heeft sinds de introductie van de iPod in 2001 altijd voor witte oordopjes gekozen.

Gezondheidsfuncties

Apple zou de nieuwe AirPods aan de binnenkant licht hebben aangepast, wat zou zorgen voor een zwaardere bass. Ook wordt het gerucht herhaald dat de nieuwe AirPods gezondheidsfuncties zouden hebben, zoals een hartslagmeter. De nieuwe AirPods zouden iets duurder worden dan het huidige model: 200 in plaats van 159 dollar.

Zoals eerder al bleek gebruiken de nieuwe AirPods bluetooth 5. De nieuwe bluetooth-versie moet zorgen voor een groter bereik, beter energieverbruik en een kwalitatief beter signaal.

AirPower-oplaadmat

De AirPods zouden gelijktijdig verschijnen met de langverwachte AirPower-oplaadmat. AirPower kan in één keer een iPhone, Apple Watch en AirPods opladen. Het matje werd in 2017 bij de presentatie van de iPhone X getoond, maar liep grote vertraging op. AirPower en AirPods met een draadloos oplaadbaar doosje zouden allebei in de lente op de markt komen.

Getest: AirPods-alternatieven voor Android

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Draadloze oordoppen Xiaomi voor fractie van de prijs van AirPods

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Handig: met deze oorbellen raak je je AirPods nooit meer kwijt

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore