Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Galaxy Buds

'Nieuwe draadloze Samsung-oordopjes laad je op met smartphone'

06 februari 2019 19:27 Aangepast: 07 februari 2019 09:25

Er is een foto opgedoken van de nieuwe draadloze oordopjes van Samsung: de Galaxy Buds.

Volgens WinFuture, dat de uitgelekte foto publiceert, kunnen de oordopjes worden opgeladen met behulp van de nieuwe Galaxy S10(+), het nieuwe vlaggenschip dat Samsung op 20 februari zal presenteren. De Galaxy Buds zullen 149 euro gaan kosten, meldt de site.

De Galaxy Buds zijn niet de eerste draadloze oordopjes die Samsung op de markt zal brengen. In 2016 kwam de Koreaanse fabrikant al met Gear IconX. Met deze oordopjes kon je niet alleen muziek luisteren; ze deden ook dienst als hartslagmeter en stappenteller.

Details Galaxy S10e

Woensdag lekten er ook meer details uit over de Samsung Galaxy S10e, het goedkoopste model dat Samsung op 20 februari zal aankondigen in de S10-serie. De S10e krijgt een plat scherm van 5,8 inch in plaats van scherm dat aan de zijkanten gebogen is, zoals bij de S10 en S10+. De S10 en S10+ krijgen displays van respectievelijk 6,1 en 6,4 inch.

Uit de uitgelekte foto’s valt verder op te maken dat de S10e in tegenstelling tot de S10 en de S10+ geen vingerafdrukscanner in het scherm zal hebben. In plaats daarvan zit de scanner in de aanknop aan de zijkant van het toestel.

Getest: AirPods-alternatieven voor Android

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is al uitgelekt over de Samsung Galaxy S10

Kijk ook: gadgets om in 2019 naar uit te kijken

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore