'XS4ALL moet blijven'

'Actiecomité in gesprek met KPN over behoud XS4All'

21 januari 2019 09:54 Aangepast: 21 januari 2019 10:11

De petitie tegen het verdwijnen van de merknaam XS4All is al door bijna 40.000 mensen ondertekend. Volgens initiatiefnemer Kirsten Verdel gaat een speciaal actiecomité in gesprek met de top van KPN.

De petitie 'XS4All moet blijven' was een reactie op een bekendmaking van KPN. Het telecombedrijf gaat het merk XS4All schrappen, om zich meer op het hoofdmerk KPN te kunnen richten.

Op sociale media regende het direct reacties van mensen die de stap van KPN betreurden. "Nou als XS4All KPN wordt, ga ik na twintig jaar ergens anders heen'', stelde iemand bijvoorbeeld op Twitter. Een andere tweet luidde: "Ik kies heel specifiek voor XS4All, niet voor een anonieme grote organisatie.''

Actiecomité

Volgens Verdel heeft KPN positief gereageerd op het verzoek voor een gesprek, maar is er nog geen datum. Ook oud-directeur van XS4All Doke Pelleboer is bij het actiecomité betrokken.

Een woordvoerder van KPN stelde eerder dat het telecombedrijf met klanten in gesprek wil blijven over de ontwikkelingen rond XS4All. Ook benadrukte het bedrijf dat klanten hun XS4All-e-mailadres kunnen behouden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Duizenden klanten willen naam XS4All houden: 'Zoveel meer dan mailadres'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Bijzondere petitie: duizenden willen merknaam XS4All behouden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van