Ga naar de inhoud
CES 2019

Dit is de 'Nespresso voor bier' van LG

Voor wie thuis bier wil brouwen, maar ook liever lui dan moe is, brengt LG later dit jaar een brouwmachine met capsules op de markt. Tijdens techbeurs CES in Las Vegas gaf LG een eerste indruk van het apparaat.

In de capsules zitten gist, hopolie en smaak. Gecombineerd met een zak met mout en een hoop water kun je binnen drie weken vijf liter bier brouwen. Je hebt er zelf geen omkijken naar: de algoritmes in de machine zorgen ervoor dat alles goedkomt.

Op basis van verschillende recepten kun je diverse soorten bier brouwen: variërend van een Pale Ale of Stout tot een IPA of gewoon pilsje. Het apparaat maakt zichzelf ook automatisch schoon. 

Vooralsnog hoef je de LG-bierbrouwmachine nog niet in Nederland te verwachten. In het voorjaar komt de machine op de markt in Zuid-Korea. Of en wanneer het apparaat ook in andere landen beschikbaar is, is onbekend. Dat geldt ook voor de prijs.

9
Highlights
9 hoogtepunten van techbeurs CES 2019
LG
Lees ook:
LG komt met Nespresso-achtig bierbrouw-apparaat

Volg techbeurs CES

Bright doet verslag van de grootste techbeurs van de wereld, de CES in Las Vegas. Volg de updates via FacebookYouTube en Instagram.

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl