Tech

Dit is de 'Nespresso voor bier' van LG

11 januari 2019 15:25 Aangepast: 11 januari 2019 15:26

Voor wie thuis bier wil brouwen, maar ook liever lui dan moe is, brengt LG later dit jaar een brouwmachine met capsules op de markt. Tijdens techbeurs CES in Las Vegas gaf LG een eerste indruk van het apparaat.

In de capsules zitten gist, hopolie en smaak. Gecombineerd met een zak met mout en een hoop water kun je binnen drie weken vijf liter bier brouwen. Je hebt er zelf geen omkijken naar: de algoritmes in de machine zorgen ervoor dat alles goedkomt.

Op basis van verschillende recepten kun je diverse soorten bier brouwen: variërend van een Pale Ale of Stout tot een IPA of gewoon pilsje. Het apparaat maakt zichzelf ook automatisch schoon. 

Vooralsnog hoef je de LG-bierbrouwmachine nog niet in Nederland te verwachten. In het voorjaar komt de machine op de markt in Zuid-Korea. Of en wanneer het apparaat ook in andere landen beschikbaar is, is onbekend. Dat geldt ook voor de prijs.

Miniatuurvoorbeeld
Highlights

9 hoogtepunten van techbeurs CES 2019

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

LG komt met Nespresso-achtig bierbrouw-apparaat

Volg techbeurs CES

Bright doet verslag van de grootste techbeurs van de wereld, de CES in Las Vegas. Volg de updates via FacebookYouTube en Instagram.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore