Tiny sauna

Sauna van 1 vierkante meter

01 september 2019 17:57 Aangepast: 16 januari 2020 12:13

Voor wie niet van naakte onbekenden houdt, is de Hugseat een idee. Deze sauna van Nederlandse makelij werkt met infrarood en neemt maar 1 vierkante meter in.

Een sauna in huis is voor velen een droom, maar er zitten haken en ogen aan. De stoppenkast moet aangepast op krachtstroom, het kost ruimte en als je dan spontaan je sauna in wil, duurt het lang voordat hij heet is. Hugseat is een plug-and-play sauna die je overal kunt neerzetten en zelfs verplaatsen. Je steekt de stekker in het stopcontact en klaar, een verbouwing of installatie is niet nodig.

Omdat het een infraroodsauna is, hoef je niet te wachten tot de ruimte verwarmt is, de straling verwarmt niet de lucht maar je lijf, en vooral je spieren. In een infraroodsauna begin je na een minuut of 20 te zweten en ben je 10 minuten later klaar.

De mini-sauna is een halve schelp gemaakt van vilt met een houten voet. Er kunnen tafeltjes voor je laptop en sensoren uitklappen tijdens gebruik maar als je hem opbergt blijft er enkel een grijze doos over. Deze privé sauna kost 3895 euro.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van