Tech

Getest: slimme gadgets voor je kat of hond

11 december 2018 22:01 Aangepast: 18 december 2018 13:34
Beeld © Bright.nl

David testte voor Bright twee gadgets voor katten en honden: een robotmuisje met besturing via een app en een webcam waarmee je ook op afstand brokjes kunt geven.

De Petronics Mousr is een kleine robotmuis met verschillende soorten staarten, die je kat de hele dag kan verleiden tot spelen. Met de Petcube Bite kun je niet alleen je huisdier in de gaten houden als je niet thuis bent, je kunt er ook brokjes de kamer mee inschieten. David bespreekt de voor- en nadelen van beide gadgets. Bekijk de videoreview.

De Mousr is niet alleen te besturen met een app, de Bluetooth-muis kan ook zelfstandig door de kamer rijden en de kat uitdagen terwijl je zelf met andere dingen bezig bent. De Petronics Mousr is verkrijgbaar voor 105 euro.

De Petcube Bite heeft een full-hd-camera met nachtvisie waarmee niet alleen je huisdier, maar ook mensen in je kamer gedetecteerd worden. Beelden kunnen voor 10 euro per maand worden opgeslagen in de cloud. De app stuurt een notificatie als er beweging gedetecteerd wordt en in diezelfde app kun je met je huisdier praten of wat brokjes de kamer inschieten. Davids kat Billy was weg van de Petcube, misschien zelfs een beetje geobsedeerd. De Petcube Bite kost 230 euro.

Meer gadgetvideo's? Volg Bright op YouTube

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`