Tech

Gekte is compleet: dit zijn de mafste Black Friday-aanbiedingen

23 november 2018 11:37 Aangepast: 23 november 2018 12:00

Het is vandaag Black Friday. De dag om koopjes te scoren. Wie denkt dat alleen elektronicazaken vandaag stunten heeft het mis. Ook de seksshop, het Rode Kruis en zelfs de makelaar doen mee aan de uit Amerika overgewaaide dag.

Nieuwe rollator

Een nieuwe rollator. Het is weer eens wat anders dan een nieuwe smartphone of een soundbar. Black Friday is de ideale dag om er een te kopen, als we de verkopers van Zorgpark Roosendaal moeten geloven tenminste. Die adverteren vandaag met de Track Rollator 4.0 voor 259 euro. 'Nergens goedkoper!' Een snelle blik bij de concurrenten leert dat deze inderdaad een paar tientjes goedkoper is.

Nieuwe zweep

Wie extra voordelig zijn of haar kinky weekend in wil gaan, kan terecht bij meesteres Moriah. In haar bdsm-webshop geeft ze 15 procent korting.

Nieuw huis

Toevallig nog een nieuw huis nodig en lijkt Vinkeveen je wel wat? Dan moet je vandaag even aanbellen bij Loopveltweg 36. Wie voor 17:00 uur vanmiddag de koopakte tekent, krijgt 10.000 euro Black Friday-korting. Dat is op een vraagprijs van 419.000 euro toch een mooie 2,4 procent korting. Verdien je toch weer dik die overdrachtsbelasting van 2 procent terug.

Veel interesse is er nog niet voor de aanbieding. De makelaar had nog geen telefoontjes gekregen van potentiële kopers. "Maar misschien hebben die zich rechtstreeks bij de verkoper gemeld."

Nieuwe verbandtrommel

'De enige deal die je hoopt nooit nodig te hebben', kopt het Rode Kruis. In hun webshop is het vandaag geen Red, maar Black Friday: verbandtrommels en EHBO-cursussen met korting.

Maar ongelukken en blessures voorkomen is beter dan genezen. Dus ook op compressiekousen voor hardlopers een mooie Black Friday-korting.

Nepkorting

We waarschuwden je er al eerder voor. En net als voorgaande jaren duiken er ook dit jaar weer schijnaanbiedingen op. Zoals deze jas bij Wehkamp met 0 procent korting.

Dringen bij de Dirk

Bij supermarktketen Dirk van den Broek liggen veel non-foodproducten in de schappen voor lage prijzen. Er stond vanochtend al een lange rij voor de nog gesloten deuren van een filiaal. Verslaggever Maarten Holla sloot ook aan in de rij.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore