Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Van onze partner Samsung

Samsung toont 8K-tv en smarthome-visie op Bright Day

22 november 2018 13:21 Aangepast: 23 november 2018 18:47

Samsung is aankomend weekend op techfestival Bright Day aanwezig met zijn nieuwste innovaties: van een superscherpe 8K-tv tot slimme wasmachines en koelkasten.

Samsung is wederom groots aanwezig op Bright Day, het grootste techfestival van Nederland. Op 24 en 25 november kun je in de Expo Haarlemmermeer het kroonjuweel van de Zuid-Koreanen met eigen ogen bekijken: Samsung neemt de eerste QLED 8K-tv voor consumenten mee naar Bright Day.

Terwijl de meeste mensen pas net een 4K-scherm in huis halen of overwegen, heeft Samsung al een tv met een vier keer hogere resolutie en zelfs zestien keer hoger dan full-hd. Alsof je door een raam kijkt: dit moet je zien om het te geloven. Je kan bij de stand van Samsung met de QLED 8K op de foto, Samsung heeft allerlei voorwerpen meegenomen om de realistische achtergrond helemaal af te maken. De foto krijg je ingelijst mee naar huis. 

The Frame en gamen

Ook te zien: de nieuwe versie van The Frame, de tv van Samsung die zich vermomt als schilderij: een houten of stalen lijst en een collectie kunst op het scherm als de tv 'uit' staat. Bij de stand van Samsung is een karikaturist aanwezig, die op de Galaxy Note 9 live een karikatuur van je tekent, die op The Frame te zien is: kunst die tot leven komt.

Samsung maakt daarnaast ook uitstekende tv's om op te gamen. Sluit je spelcomputer aan op een Samsung QLED TV, die dankzij een speciale game-modus zorgt voor de kortst mogelijke reactietijd. Bij de stand van Samsung kan je dat testen door met de game F1 2018 een potje tegen elkaar te racen in een racestoel.

Op de stand kun je proberen hoe het is om Fortnite te spelen op het grote super-amoledscherm van de Samsung Galaxy Note 9.

Smart Home

Dit jaar hebben we tijdens Bright Day ook weer verschillende podia waar sprekers interessante verhalen vertellen. Samsung staat op ons Smart Home-stage en vertelt daar over Connected Living: de Samsung-visie op je smart home.

Steeds meer apparaten worden immers slimmer, maar je hebt pas echt een smart home als alles ook met elkaar kan communiceren. Samsung regelt dat met zijn SmartThings-app, waarmee je bijvoorbeeld via je slimme koelkast ziet wat je nog op voorraad hebt of je wasmachine vanaf een afstand kan aanzetten. Bekijk hier wanneer Samsung spreekt op de Smart Home-stage op Bright Day.

Volg de updates over Bright Day

Like Bright op Facebook.

Volg Bright ook op Twitter en Instagram

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore