Ga naar de inhoud
Tech

Bingen maar: dit is nieuw op Netflix in november

Beeld © Netflix

Van het zesde seizoen van House of Cards tot de heerlijkste kerstfilms; dit staat ons deze maand allemaal te wachten op Netflix.

1. House of  Cards - vanaf 2 november

De Netflix-serie House of Cards keert nog voor één keer terug naar de streamingdienst. In het zesde, en tevens laatste, seizoen van de populaire show draait het niet om Frank Underwood, maar zijn vrouw Claire. En dat zorgt voor een bloedstollende finale.

2. The Holiday Calender - vanaf 2 november

The Vampire Diaries-ster Kat Graham schittert deze kerst in het nieuwe Netflix-pareltje: The Holiday Calender. In de romantische feelgoodfilm volgen we een getalenteerde fotografe, Abby, die stuit op een antieke adventskalender. Op het eerste gezicht lijkt er niets bijzonders aan, maar dan lijkt het erop dat de kalender de toekomst kan voorspellen. Maar gaat 'ie haar ook liefde brengen?

Petitie:
Lees ook:
Petitie: Harry Potter moet naar de Nederlandse Netflix

3. Outlaw King - vanaf 9 november

De bloederige Outlaw King vertelt het waargebeurde verhaal van Robert the Bruce, die zich ontpopt van verslagen edelman tot onwillige koning. Om zijn familie, volk en zijn land te redden van de beklemmende Engelse bezetting van het middeleeuwse Schotland, grijpt Robert naar de Schotse kroon. Om 's werelds sterkste leger te verslaan verzamelt hij een groepje mannen om zich heen om hem te helpen en dan breekt de hel los.

4. Westside - vanaf 9 november

Westide is dé perfecte mix tussen Glee en The Hills. Maak je klaar voor negen gepassioneerde muzikanten die allemaal wachten op hun big break. In de show, die aanvoelt als een realityserie, krijgen ze de kans van hun leven. Maar de weg naar fame is niet voor iedereen weggelegd...

Woef!
Lief:
Woef! Netflix komt met een fluffy dog-umentary

5. The Sinner seizoen 2 - vanaf 9 november

In het duistere tweede seizoen van The Sinner volgen we wederom een dader die een brute misdaad heeft begaan. Alleen volgen we dit keer een 11-jarig jongetje die ervan wordt beschuldigd zijn ouders te hebben vermoord. Het is aan rechercheur Harry Ambrose om de zaak op te lossen.

7. Narcos: Mexico - vanaf 16 november

In de eerste drie bloedstollende seizoenen van de hitserie Narcos stond het corrupte Colombia en zijn leider Pablo Escobar centraal. In het nieuwe seizoen, dat verder gaat onder de naam Narcos: Mexico, draait het allemaal om het kartel van de Mexicaanse Guadalajara. En ook deze keer staat er weer genoeg op het spel.

8. The Age of Adalaine - vanaf 16 november

Na een mysterieus ongeluk staat de tijd stil voor de prachtige Adaline. Na jaren van eenzaamheid ontmoet ze eindelijk een man voor wie ze haar onsterfelijkheid op wil geven, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Leuk om te weten: onze eigen Michiel Huisman heeft naast Blake Lively de hoofdrol in de film.

Tygo
Ook leuk:
Tygo Gernandt krijgt rol in Netflix serie

9. The Christmas Chronicles

De makers van Harry Potter en Home Alone komen met het beste kerstcadeautje dat je maar kunt wensen! The Christmas Chronicles vertelt het verhaal van een broer en zus die van plan zijn om de kerstman te pakken te krijgen, maar ze hadden nooit durven dromen dat het zou uitlopen op zo'n avontuur!

Yes!
Ook leuk:
Yes! Kerst begint vroeg op Netflix

10. Baby - vanaf 30 november

In de nieuwe Netflix Original, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, zet een groep tieners uit Rome zich af tegen de maatschappij voor hun zoektocht naar identiteit en onafhankelijkheid. Heftig!