Tech

Deliveroo breidt uit naar meer steden in Nederland

12 september 2018 05:21 Aangepast: 12 september 2018 09:31
Beeld © ANP

Maaltijdenbezorgdienst Deliveroo groeit hard door in Nederland. De service breidt het komende half jaar uit naar drie andere grote steden. Daarnaast sluiten zich voor het einde van dit jaar nog duizend restaurants aan.

Dat maakt het bedrijf bekend op de dag het drie jaar in Nederland actief is.

Op dit moment bezorgt Deliveroo maaltijden in veertien Nederlandse steden. Welke steden daarbij komen, is nog even de vraag. De maaltijdbezorger wil de concurrentie niet wijzer maken dan het al is.

Met de groei van het aantal restaurants zijn er straks in totaal 2500 restaurants aangesloten bij de dienst.

Miniatuurvoorbeeld
Chefs koken bij Deliveroo

Deliveroo komt met eigen restaurantkeuken in Amsterdam

Eigen bezorgers

Eerder deze zomer maakte de maaltijdbezorger het ook mogelijk voor restaurants met eigen bezorgers om zich aan te sluiten bij Deliveroo. De aangesloten restaurants kunnen sindsdien kiezen om de maaltijden naar de klanten te laten brengen door de eigen bezorgers of die van Deliveroo. 

Met name die uitbreiding van mogelijkheden zorgt voor een groei van het aantal restaurants, zegt Stijn Verstijnen, de directeur van Deliveroo Nederland. Maar ook de groeiende vraag naar maaltijdbezorging draagt er volgens hem aan bij. 

Daarnaast lanceerde het Deliveroo Editions: een eigen restaurantkeuken waarbij chefs van bestaande restaurants koken in een keuken van Deliveroo. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van